|
31853. | Odnośnie wpisu numer: 31844 Moje szczere gratulacje dla Pana Adama.
Cieszy mnie, że tym razem osoba nieskorumpowana - z wizją i otwartą głową zasiądzie na fotelu burmistrza miasta Iławy. Piękny wynik mimo że zagrywki konkurentki były nie fair, ale z drugiej strony czego się można było spodziewać po człowieku bez kręgosłupa? [...] Jak tylko mogę, będę wspierał.
Świetna robota, iławianie! |
|
| Forest |
| Londyn, Poniedziałek 01-12-2014 |
|
31852. | Odnośnie wpisu numer: 31844 Serdeczne gratulacje Panie Burmistrzu.
Jak to dobrze, że to jednak Pan pokonał iławską klikę PO. Ale można się spodziewać, że będzie Pan miał kłopoty z pozostałością tejże kliki, bo np. Maciej Rygielski ze starostwa nie odpuści, będzie jeszcze bardziej jątrzył, bo z ukrycia - z "tylnego siedzenia" będą leciały razy.
Życzę zdrowia i wytrwałości. |
|
| Magdalena |
| Iława, Poniedziałek 01-12-2014 |
|
31851. | Odnośnie wpisu numer: 31844 Gratulacje dla nowego burmistrza Iławy, Pana Adama Żylińskiego!
Niech się Panu uda zrealizować swój program dla pożytku iławian! |
|
| stary czytelnik Kuriera |
| z okolicy, Poniedziałek 01-12-2014 |
|
31848. | Odnośnie wpisu numer: 31844 Panie Adamie! Gratuluję zwycięstwa.
Po wielu latach wrócił Pan do swej Itaki - ukochanej Iławy. |
|
| Leon Kłonica von Kuraś |
| Elizjum, Niedziela 30-11-2014 |
|
31845. | Odnośnie wpisu numer: 31844 Brawo Panie Adamie!
POmroczności nie oddaliśmy miasta naszego! Gratuluję wszystkim, którzy nie dali się w Iławie omotać farbowanym lisom! Sromotna klęska i upadek Hordejukowej.
Rygielski, Hordejukowa, Polański, Kastrau - pycha zawsze idzie pierwsza przed upadkiem. Waszym upadkiem! |
|
| MRJ |
| Iława, Niedziela 30-11-2014 |
|
31844. | Nowym burmistrzem Iławy został ADAM ŻYLIŃSKI.
Wygrał po dogrywce z Bernadetą Hordejuk 63–37% |
| |
|  |
|
| skaner |
| KURIER IŁAWSKI, Niedziela 30-11-2014 |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|
31842. | Odnośnie wpisu numer: 31799 Chyba już wiem skąd inspiracja do kampanii strachu przeciwko PiS.
Proszę zobaczyć co zrobiła "atomowa" kampania (na większą skalę) w wyborach prezydenckich 1964 (USA):
https://www.kul.pl/files/105/FRANCUZ2007Strach.pdf (od strony 12, czyli 224).
A poniżej słynny filmik "Stokrotka" z tej kampanii - tajemnica zwycięstwa Lyndona B. Johnsona.
I cytat z badań z okresu publikacji ulotki:
"Do zainteresowania sytuacją u wschodnich sąsiadów Polski przyznaje się 83 proc. respondentów. Natomiast 78 proc. ankietowanych uważa, że sytuacja na Ukrainie rodzi zagrożenie dla bezpieczeństwa Polski, a jest to wzrost o 30 proc. wobec poprzednich badań." |
| |
|